+36 30 411 4243

MM Öko mosogatópor

980 ft / kg

Kiváló zsíroldó hatású, mosószóda alapú mosogatópor.Elsősorban gépi mosogatáshoz. Használható kézi mosogatáshoz, előáztatáshoz, súroláshoz. ZERO foszfát, foszfonát, klór, szulfát,optikai fehérítő, illatanyag, színezék.
Nem ismerünk tréfát, ha a környezet védelméről van szó: kerüljük a foszfát,-foszfonát SLS,-és tartósítószerek használatát, és ebben a mosogatóporban nincs szintetikus polikarboxilát (üvegvédő) vagy illatanyag.
Citromsavval kombinálva (1:3 vagy 1:4 arányban) csillogó eredmény garantált üvegen és rozsdamentes edényeken is. Sajnos a formula érzékeny a vízkeménységre. Nem minden mosogatógép típusban és programon válik be önmagában használva, az üvegek hajlamosak opálosodni olykor. Dolgozunk rajta, de addig is érdemes kipróbálni, hogy adunk az adagoláskor 1 teáskanál citromsavat is az egy adagolókanálnyi porhoz.
Érdemes legalább 50 fokon és hosszabb programon használni.
ALKALMAZÁSA: gépi mosogatáshoz az adagolókanál szerint. Az MM Öko mosogatópor akár mosóporként és univerzális surolószerként is remekül funkcionálhat, hiszen összetevői ezt lehetővé teszik. Egységben az erő.
1 adag: kb. 20 g

kg
  • Készlet 5.064 kg (5064 gramm)
  • Származás
  • Beszállító MosóMami
Összetevők

60-80% Nátrium-karbonát, 10-30% Natrium-perkarbonát, 5-10% Nátrium-metaszilikát 5-hidrát, enzim <1%

Allergének

Gyártó nem jelölt allergént